NBA Update: J-Smoove blij met Detroit en All-Star fashion Westbrook

Door

Indiana Pacers v Atlanta Hawks - Game Four

Josh Smith op z’n plek bij de Pistons

Voormalig Atlanta Hawk Josh Smith is helemaal in zijn nopjes met het feit dat ‘ie nu voor de Detroit Pistons speelt. Hij was al blij toen Pistons-baas Joe Dumars hem belde op de openingsdag van de free-agentperiode.

En nu, een aantal maanden later, is hij zo mogelijk nog enthousiaster geworden over de stad en het team. “Het voelt nog altijd erg goed om voor de Pistons gekozen te hebben. We hebben een goed en erg getalenteerd team, daar word ik alleen maar blij van. Een groep jonge honden die alleen maar beter wil worden en dat samen wil bereiken”, aldus een dolenthousiaste Smith. “De rookies en andere jonge gasten hier zijn sponzen, ze willen alleen maar leren en beter worden. Dat is mooi en goed om te zien”, vervolgt de power forward.

De samenwerking met (tevens nieuwe aankoop) Brandon Jennings is iets waar Smith naar uitkijkt: “Ik houd Brandon al een lange tijd in de gaten. Hij is iemand die zijn tegenstander makkelijk kan uitspelen en veel open kansen creëert voor andere spelers. Vooral bij de pick & roll zal het dringen worden wie de bal van Jennings krijgt en hem af mag maken”, vervolgt Smith. Smith doelt daarbij op zichzelf en de twee jonge talentvolle big men André Drummond en Greg Monroe. Wat dat betreft heeft Jennings, overgekomen van de Milwaukee Bucks, genoeg afspeelmogelijkheden onder de basket.

De Kate Moss van de NBARag & Bone Women's Collection - Front Row- Mercedes-Benz Fashion Week Spring 2014

Naast zijn explosieve spel binnen de lijnen, staat Oklahoma City Thunder pointguard Russel Westbrook vooral bekend om zijn bijzondere kledingsmaak. Waar hij in de stadions nog wel eens vreemd wordt aangekeken, zijn ze in de modewereld helemaal weg van Westbrook’s smaak en stijl. Van felgele skinny-jeans tot mouwloze spijkerblousjes, hipster Westbrook loopt er als eerste mee en dat is iets wat zogeheten fashiondesigners graag zien. Mede daarom was Russ dan ook erg druk tijdens de New York Fashion Week. Shows bekijken, interviews over mode geven, voor Westbrook allemaal manieren om de afstand tussen jonge atleten en jonge ontwerpers te verkleinen.

Uitslagen EuroBasket

Griekenland – Spanje 79 – 75

Griekenland wint van basketbal-grootmacht Spanje. Zowel Rudy Fernandez als Marc Gasol zijn goed voor 20 punten, maar het is niet genoeg om de Grieken te verslaan. Griekse held van de wedstrijd werd Vassilis Spanoulis. Ook hij tekende voor 20 punten.

Slovenië – Italië 84 – 77

Finland – Kroatië 63 – 88

Foto’s: Getty Images

Ook leuk om te lezen