NBA Update: Carmelo stopt met Team USA, comeback voor Kwame?

Door

Carmelo Anthony stopt met Team USA

Het is dan misschien wachten tot 25 oktober voor het regular season weer van start gaat, maar dat betekent niet dat het NBA-universum stopt bewegen. Dit moet je weten!

Carmelo Anthony stopt met Team USA

Na drie gouden medailles houdt Melo het voor bekeken wat betreft internationale competitie. De New York Knick is de eerste Amerikaanse basketbalspeler met drie gouden medailles op zak. De laatste kwam op zondag, na een 96-66 blowout win tegen Servië. De 32-jarige forward verlaat Team USA als all-time leading scorer (336 punten) en rebounder (125). “I’ve seen the worst and I’ve seen the best and I stuck with it,” liet Melo nog optekenen.

Kwam-back voor Kwame Brown?

Voormalig No. 1 overall pick Kwame Brown, die laatst uitkwam voor de Philadelphia 76ers (who else?) in 2012-2013, wil zijn sneakers nog niet definitief aan de haak hangen. De weg is natuurlijk nog lang, maar de eerste stap lijkt alvast gezet: Brown pikte namelijk aan bij Interperformances, een sportagentschap dat meer dan 300 atleten vertegenwoordigd in meer dan 20 landen. Kwame is een hard-sell, maar misschien vindt hij wel ergens een nieuw adres.

Mede-comebackers Derek Fisher, Stephen Jackson en Baron Davis blijven voorlopig teamloos.

Kobe Bryant gaat investeren

KB24, die in april zijn carrière afsloot met 60 punten, lijkt werk te maken van zijn leven na de NBA. Hij kondigde maandag aan een risicokapitaalfonds van $100 miljoen in het leven te roepen om te investeren in technologie, media en databedrijven. Zijn partner is ondernemer en investeerder Jeff Stibel. Het bedrijf van Kobe zal opereren vanuit Los Angeles en heet Bryant Stibel.

Mondstuk van Stephen Curry geveild

Bizar, maar waar: een fan betaalde recent meer dan $3,000 voor een game-worn mondstuk van MVP Stephen Curry. De veilingmeester hoopte $5,000 te vangen. Wat een teleurstelling!

Joel Embiid making moves

Voormalig No. 3 overall pick heeft nog geen enkele wedstrijden gespeeld sinds hij in 2014 werd gekozen door de 76ers, maar daar lijkt dit seizoen verandering in te gaan komen. De center deelde onlangs een video op Twitter waarin hij zijn moves en indrukwekkende fysiek toont. Als Embiid ook maar een fractie van deze skills kan omzetten naar een 5-on-5 setting, zit het wel goed voor Philadelphia.

Voor hoeveel tekent J.R. Smith?

Kampioen J.R. Smith Swish lijkt iets te hebben free agency runs die lang aanhouden. De Cavalier zit namelijk tot op heden zonder contract. Net zoals LeBron James en Tristan Thompson wordt de scherpschutter vertegenwoordigd door Rich Paul van Klutch Sports Group – zal dat zich vertalen in een meerjarendeal van $10+ miljoen dollar per jaar? Only time will tell…

Ook leuk om te lezen