Heat spelen in tweede helft met Pelicans

New Orleans Pelicans vs Miami HeatAnthony Davis en de New Orleans Pelicans namen na twee kwarten tegen de Miami Heat brutaal de leiding (49-43). LeBron James nam het over in het derde kwart en leidde de titelverdediger naar een 107-88 overwinning. King James scoorde zestien van zijn 32 punten in de derde periode. Dwyane Wade was goed voor 22 punten. “We zijn een oud team”, grapte Wade. “Het duurt even voordat we op gang komen.”

Tip-Off
Dan heet je Kevin Durant en dan scoor je 48 punten voor de Oklahoma City Thunder. En nog is het niet genoeg. De Utah Jazz boekten een verrassende 112-101 overwinning aan de hand van shooting guard Gordon Hayward die de avond van zijn leven had. Hayward scoorde een career-high 37 punten, waaronder de laatste zeventien punten van de Jazz.

Three Point Play

• Een dag na de trade voor Luol Deng maakten de Cleveland Cavaliers een sterke indruk tegen de Philadelphia 76ers. C.J. Miles zette een franchise record met tien rake driepunters, goed voor 34 punten. Sixers’ rookie Michael Carter-Williams scoorde 33 punten, een career-high.

• Roy Hibbert scoorde 22 punten en Lance Stephenson miste net zijn vierde triple-double dit seizoen in de 86-79 overwinning op de Toronto Raptors. BORN READY kwam twee assists te kort: dertien punten, tien rebounds, acht assists.
  • Manu Ginobili’s lay-up met nog 1.8 seconden te gaan in de verlenging gaf de San Antonio Spurs een 110-108 overwinning op de Memphis Grizzlies. Een opluchting voor de ploeg van coach Greg Popovich die in het vierde kwart een voorsprong van zestien punten uit handen gaven. Good old Tim Duncan domineerde zowel aanvallend als verdedigend: 24 punten, zeventien rebounds, vier assists en twee blocks.