NBA Recap (40): Boston wint opnieuw van Orlando

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 40.

Boston Celtics at Orlando Magic 91-83

De Boston Celtics spelen dit seizoen graag tegen de Orlando Magic, ook al misten ze drie starters (Jermaine O’Neal, Ray Allen en Rajon Rondo). De Magic gingen afgelopen maandag in Boston met 87-56 onderuit en wilden zich in de eigen Amway Center revancheren. Dat leek ook te gaan gebeuren in de eerste helft (58-37 voorsprong). De Celtics knokten zich terug in de wedstrijd en boekten een knappe overwinning na een uitstekend vierde kwart (27-9). Paul Pierce was goed voor 24 punten en 10 assists. Rookie E’Twaun Moore noteerde 16 punten. De Celtics hebben nu een 8-9 record.

Memphis Grizzlies at LA Clippers 91-98

Het was geen goede wedstrijd, maar de Los Angeles Clippers wisten toch de 98-91 overwinning tegen de Memphis Grizzlies eruit te slepen. Blake Griffin scoorde 20 punten, pakte 9 rebounds en deelde 8 assists uit voor Lob City. Chris Paul speelde zijn tweede wedstrijd na zijn blessure en was goed voor 18 punten en 7 assists. Mo Williams scoorde 9 van zijn 18 punten in het vierde kwart en hield daarmee de Grizzlies op afstand. Marc Gasol noteerde 18 punten en 11 rebounds voor Memphis.