NBA Recap (35): Zevende zege op rij voor Memphis

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 35.

Houston Rockets at Minnesota Timberwolves 107-92

Kevin McHale keerde voor het eerst terug in Minnesota nadat hij in 2009 de zak kreeg als coach. De huidige coach van de Houston Rockets kreeg de nodige boo’s van de supporters, maar kon tevereden zijn met het resultaat. Kevin Martin scoorde 31 punten voor de Rockets in de 107-92 overwinning. De zeven zege op rij voor Houston. Kevin Love scoorde 39 punten en en pakte 12 rebounds voor de T-Wolves.

Detroit Pistons at Oklahoma City Thunder 79-99

Als je de Oklahoma City Thunder laat rennen, dan is er geen houden aan. Russel Westbrook en James Harden scoorden allebei 24 punten in de 99-79 overwinning op de Detroit Pistons. De Thunder namen in het tweede kwart al een voorsprong van 30 punten. Kevin Durant had een rustige avond met 20 punten voor Oklahoma die hun record in de Western Conference verbeterde naar 14-5.

Phoenix Suns at Dallas Mavericks 87-93

Shawn Marion scoorde 29 punten en leidde de Dallas Mavericks naar een 93-87 zege op de Phoenix Suns. De zeven thuisoverwinning op rij voor de Mavericks die geen beroep konden doen op Dirk Nowitzki en Vince Carter. Ian Mahinmi droeg zijn steentje bij met 17 punten en 9 rebounds.

Sacramento Kings at Portland Trail Blazers 89-101

Good to be back home! De Portland Trail Blazers keerden terug in de eigen Rose Garden na een 2-4 road trip. Jamal Crawford scoorde 26 punten in de 101-89 overwinning op de Sacramento Kings. Gerald Wallace was goed voor 20 punten en 8 rebounds en LaMarcus Aldridgde noteerde 13 punten en 16 rebounds voor de Blazers die hun record verbeterden naar 10-7.

Memphis Grizzlies at Golden State Warriors 91-90

De Memphis Grizzlies speelden hun derde wedstrijd in vier dagen tijd, en dat was te merken. Ze keken in het derde kwart tegen een achterstand aan van 20 punten. Dan de comeback. Rudy Gay scoorde 23 punten, waaronder drie in de laatste 23 seconden van de wedstrijd, en leidde zijn ploeg naar een 91-90 overwinning op de Golden State Warriors. De Grizzlies scoorden 39 punten in het vierde kwart tegenover 22 van Golden State.