NBA Recap (31): Love schiet Minnesota naar zege

Door

 

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 31.

Memphis Grizzlies at Detroit Pistons 98-91

De Memphis Grizzlies gaven bijna een voorsprong van 23 punten uit handen tegen de Detroit Pistons, maar stelde orde op zaken in het vierde kwart. Guard Mike Conley was goed voor 14 punten, 4 rebounds en 11 assists voor de Grizzlies die hun record verbeterden naar 8-6. De Pistons hebben nu een 3-13 record.

Milwaukee Bucks at New York Knicks 100-86

De Milwaukee Bucks voelen zich thuis in New York. Afgelopen vrijdag wisten ze voor de zesde keer in zeven wedstrijden een wedstrijd te winnen in de Madison Square Garden. Brandon Jennings was niet te stoppen met 36 punten. Carmelo Anthony was goed voor 35 punten. De Knicks verloren voor de vijfde keer op rij en werden getrakteerd op de nodige boo’s van de supporters.

LA Lakers at Orlando Magic – Game of the Day!

Sacramento Kings at San Antonio Spurs 88-86

Wie had gedacht dat de Sacramento Kings de eerste ploeg zou zijn om de San Antonio Spurs in eigen huis te verslaan. Tyreke Evans was goed voor 23 punten en 11 rebounds en stelde de overwinning veilig dankzij een jumper met nog 47 seconden te gaan op de klok.

Indiana Pacers at Golden State Warriors 94-91

De Indiana Pacers wisten een collapse, zoals die tegen de Sacramento Kings, te voorkomen tegen de Golden State Warriors. George Hill sloeg de bal uit de handen van Monta Ellis die op zoek was naar het winnende schot. Vervolgens maakte Hill aan de andere kant van het veld de score plus een vrije worp met nog 1.8 seconden te gaan. Danny Granger scoorde 26 punten voor de Pacers.

Minnesota Timberwolves at LA Clippers 101-98

De Los Angeles Clippers leken tegen de Minnesota Timberwolves met de overwinning aan de haal te gaan. Het liep toch anders. Met nog 20 seconden te gaan op de klok wist Ricky Rubio de stand gelijk (98-98) te brengen met een rake driepunter. De Clippers scoorden niet en zo gebeurde het dat Kevin Love de Timberwolves naar de overwinning schoot met opnieuw een driepunter.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen