NBA Recap (10): Lakers voelen zich thuis in LA

Door

 

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 10.

Minnesota Timberwolves at Washington Wizards 93-72

Na acht wedstrijden zitten de Washington Wizards nog altijd zonder een overwinning. De Minnesota Timberwolves kenden een eenvoudige avond, Kevin Love was de grote man met 20 punten en 16 rebounds. Ricky Rubio had 13 punten, 14 assists en 6 rebounds vanaf de bank.

Orlando Magic at Sacramento Kings 104-97

Dwight Howard pakte te veel fouten en de Sacramento Kings dachten dat zij een kans hadden tegen de Orlando Magic. Jason Richardson (22 punten) en Glen Davis (20 punten) wilden niet mee werken in de 104-97 overwinning in Sac-Town. Howard had slechts 5 punten in 20 minuten speeltijd. Tyreke Evans was met 28 punten topscorer voor de Kings.

San Antonio Spurs at Oklahoma City Thunder – Game of the Day

Milwaukee Bucks at Phoenix Suns 93-109

Petje af voor Steve Nash. De kleine man draait al zo lang mee in de NBA, maar is altijd nog zó goed. Nash scoorde 10 punten en deelde 17 assists(!) uit in de 109-93 overwinning op laagvlieger Milwaukee. Marcin Gortat noteerde 18 punten en rookie Markieff Morris was goed voor 13 punten en 10 rebounds vanaf de bank.

Cleveland Cavaliers at Portland Trail Blazers 78-98

De Portland Trail Blazers blijven nog altijd nog ongeslagen (5-0) in de Rose Garden. LaMarcus Aldridgde was goed voor 28 punten en 8 rebounds in de 98-78 overwinning op de Cleveland Cavaliers. Wesley Matthews hielp een handje met 24 punten, Gerald Wallace had 16 punten voor de Blazers.

Memphis Grizzlies at Los Angeles Lakers 82-90

Zo lang de Lakers in LA spelen, is er niets aan de hand. Spelen ze buiten de stad, dan is het een ander verhaal. De Lakers versloegen de Memphis Grizzlies met 90-82, de zesde overwinning voor de ploeg van coach Mike Brown, alle zes in de eigen Staples Center. Kobe Bryant had 26 punten en deelde 9 assists uit. Pau Gasol (13 punten) won het duel van zijn broertje Marc (2 punten).

Foto: wikimedia commons.

Ook leuk om te lezen