NBA Plays-off: Final Four Rik Smits Behind The Back (1)

Door

sportamplaysoff13

In totaal 64 plays verspreid over vier divisies. In de komende weken gaat SportAmerika op zoek naar de beste play van het seizoen 2012-2013. Jij bepaalt uiteindelijk wie er doorgaat naar de volgende ronde. Stem nu en laat horen waarom jij vindt dat juist deze play naar de volgende ronde moet. De eerste editie van de SportAm Plays-off. 

We zijn alweer aanbeland bij de laatste zestien plays van de SportAm Plays-off. De komende twee dagen kun je nog stemmen op de laatste match-ups  van de Sweet Sixteen. Vanaf vandaag de Final Four in de Rik Smits Behind the Back division voor blocks, steals, andere hoogstandjes en dingen die je niet verwacht!! Hieronder de eerste match-up voor de komende twee dagen. Later vanmiddag de tweede. Welke plays moeten volgens jou door naar de laatste acht van de SportAmerika Plays-off!?

#1 Westbrook vs. Golden State Warriors

vs

#4 Anderson ‘Birdman’ blok

survey tools

De polls van de Final Four binnen de Rik Smits Behind The Back Division sluiten op 31 mei. Tot die tijd kun je je stem uitbrengen. Wil je alle plays en resultaten nog eens rustig terugkijken, dat kan hier.

Ook leuk om te lezen