NBA Lockout: Miller wil weg uit Miami

Door

Het feit dat Mike Miller zijn villa in Miami te koop zet brengt heel wat vragen met zich mee. Denkt de veteraan van de Heat dat zijn slechte seizoen meteen het einde betekent voor hem in Miami?

Miller was het laatste puzzel stukje in de grote puzzel van de Heat in de zomer van 2010. Hij zou voor de nodige dreiging van rond de perimeter zorgen. Murphy besliste daar anders over en bracht in de plaats daarvan verschillende blessures en slechte wedstrijden van de shotter. Daardoor kon Miller niet presteren naar zijn 30 miljoen dollar op zijn 5-jarige contract.

Miller probeert zich te wapenen tegen mogelijke beslissingen. Daarom zet hij zijn gigantische huis op de markt voor 9 miljoen dollar.

“Er zijn een paar zaken”, zei Miller. “Ik probeer mezelf voor te bereiden; je wee nooit wat er kan gebeuren. Als er iets gebeurt met de amnesty clause (iets nieuw in de CBA) dan zal dit een eenvoudige business beslissing zijn en dan kan ik respecteren”, zei hij. “Teams kunnen het maar één keer gebruiken en daar respecteer ik een deel van.”

De Heat moet ook denken aan jongens als Udonis Haslem en Mario Chalmers. Er staan dus nog veel vraagtekens achter de roster van de Heat, laat staan achter het nieuwe seizoen, als die er wel komt.

Foto: www.aolnews.com

Ook leuk om te lezen