NBA Highlight Reel: Westbrook dunkt en dunkt en dunkt

Door

Cleveland Cavaliers v Oklahoma City Thunder

Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, en een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.

1. Westbrook dunkt er op los
Russell Westbrook is een atletisch wonder en hij maakt er graag gebruik van. Tegen de Brooklyn Nets trakteerde hij het publiek op drie dunks. Welke vind jij het mooist?

2. Must See BG
Geen Highlight Reel zonder de aanwezigheid van Blake Griffin. De power forward verloor opnieuw met zijn zijn LA Clippers, maar aan hem lag het niet. Griffin was goed voor veertig punten, waarvan deze twee een terechte “O me, O my” opleverde.

3. Blockzingis aanwezig tegen Magic
Kristaps Porzingis is een rookie die al vaker in deze rubriek heeft gestaan. Soms met een dunk, nu weer met een block. Hij noteerde er vijf in het verloren duel met de Magic, waarvan deze op Victor Oladipo de fraaiste was.

4. Kan Curry eigenlijk missen?
Leuke reclame van Foot Locker met de MVP.

https://youtu.be/GvzEX7uBXKY

5. Jonge Hawks fan weet hoe LeBron gestopt moet worden
Als kind heb je soms net even een andere kijk op dingen dan volwassenen. Zo vond de acht jaar oude Eli op internet een lijstje met zwakheden in het spel van LeBron James. Onzelfzuchtig als het kereltje is deelde hij zijn vondst graag met coach Budenholzer!

zm5ELim

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen