Meer blessureleed voor Randy Orton, Brad Maddox ontslagen, WWE TLC

Door

Randy OrtonHet zit Randy Orton niet mee. De 35-jarige Orton moet een operatie aan zijn schouder ondergaan en zal daardoor WrestleMania 32, 3 april 2016 in Dallas, missen. Daarmee is het echter niet afgelopen. Na het revalidatieproces moet The Viper meteen weer onder het mes voor een nekoperatie. Naar alle waarschijnlijkheid is Orton een jaar uit de roulatie.

Brad Maddox ontslagen
WWE heeft, tot de verrassing van niemand, het contract met Brad Maddox (Tyler Kluttz) ontbonden. De 31-jarige Maddox kwam zeer sporadisch in actie tijdens WWE Live events. Vorige week maakte hij in een kalkoenenpak zijn opwachting in de Tonight Show van Jimmy Fallon en incasseerde hij een Tombstone Piledriver van de Undertaker.

WWE TLC
De nieuwe WWE World Heavyweight Champion Sheamus verdedigt het goud tijdens WWE TLC tegen Roman Reigns in een Tables, Ladders & Chairs Match. Ook verdedigt Kevin Owens zijn Intercontinental Title tegen Dean Ambrose (waarschijnlijk in een Ladder Match). WWE TLC vindt plaats in de nacht van 13 op 14 december en is in Nederland te zien op het WWE Network.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen