NBA Highlight Reel: “… Tahwpten”

Door

Atlanta Hawks v New Orleans Pelicans

Elke ochtend maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.

1. Top-tien meneer gaat los
Je houdt van hoogtepunten als je dit artikel leest. Waarschijnlijk ben je dan ook welbekend met de dagelijks top plays video op NBA.com. Deze top vijf of top tien wordt aan elkaar gepraat door een wisselende stem. Favoriet van mij en vele anderen is die van Beau Estes. De commentator is scherp, grappig, kan heel aardig rijmen en sluit altijd af met de leus “… NBA.com top ten”. Een oplettende Redditor besteedde gister aandacht aan Estes’ kenmerkende afsluiter, die hij over de jaren steeds sneller is gaan doen. Er was veel heisa rondom de post (3x goud) en ook Estes kreeg er hoogte van. En daarom had hij een verassing in petto:

2. Range Curry is niet eerlijk
Steph Curry ging gisteren helemaal los met 53 punten. Zijn zelfvertrouwen is groter dan groot. Hoe groot is dat precies? Zo groot:

3. Davis’ superdunk
Anthony Davis en de New Orleans Pelicans zijn 0-3. De ploeg speelde al twee keer tegen de regerend kampioen, dus het lijkt allemaal erger dan het is. Toch leek het er gisteren op of Anthony Davis was frustraties in zijn lange lichaam had. Deze frustratie uitte zich in deze krachtige, spectaculaire, dunk van de dag. Volgende stop: een overwinning.

4. “Wij eten cobra’s!
De spelers van de Orlando Magic hadden gisteren een fotoshoot voor de lelijke kersttruien van de ploeg. De spelers moesten de trui van een stoel pakken, maar troffen daaronder een slang aan. Of dat eng is? Voor rookie Mario Hezonja niet. De Kroaat reageert koeler dan koel. Bekijk het filmpje dat voor Halloween werd gemaakt door op onderstaande link te klikken.

Happy Halloween!

There was no treat here, just a big trick. And, #SuperMario, you do what in Croatia?!

Posted by Orlando Magic on zaterdag 31 oktober 2015

5. Shumpert zijn Halloween kostuum is.. eh.. gewaagd

Geen woorden aan vuil maken verder:

Playa Shit Nukka!!! Me & my lady lollipop

Een foto die is geplaatst door Jimmy Neutch (@teyanataylor) op

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen