Mogelijk einde seizoen voor Williams

Door

De New Jersey Nets zullen waarschijnlijk het seizoen moeten voortzetten zonder point guard Deron Williams. Hij verwonde zijn al verwonde pols opnieuw tijdens een drive naar de basket tijdens het derde kwart in het verlies tegen de Milwaukee Bucks vrijdagavond.

Coach Avery Johnson wilde hem uit de wedstrijd nemen, maar de All-Star gaf aan dat hij wilde door spelen. De point guard eindigde de wedstrijd met 18 punten en negen assists, maar hij schoot maar 4 op 13.

,,Ik hou van basketbal spelen en ik haat het om niet te spelen. Dat vind ik verschrikkelijk,” zei Williams. ,,Misschien was dat achteraf gezien wel het beste wat ik kon doen, maar tijdens wilde ik gewoon door gaan. Nu speel ik voorlopig even niet meer. Ik kan niet goed werpen en ik denk er constant aan.”

Johnson zei dat het vier tot zes weken kan duren vooraleer Williams zijn pols terug goed is. Volgens Williams zeggen de dokters dat het over drie tot vier weken gaat. ,,Ik moet rusten,” zei de guard. ,,Tot ik dat doe zal het pijn doen en zal ik verder gefrustreerd zijn. Dit doet me zoveel momenteel. Het is frustrerend.”

Williams liep de blessure op in januari toen hij nog lid was van de Utah Jazz. Sindsdien bleef hij doorspelen met de pijn. De Nets staan momenteel zeven wedstrijden achter op de Indiana Pacers, die achtste staan in het Oosten. Dus is het te laat voor een inhaalbeweging om in de play-offs te raken.

Williams heeft nu tijd om op de bank te zitten en terug gezond te raken.

Foto: dailycaller.com

Ook leuk om te lezen