MNF: Kaepernick op dreef tegen Rams

MNF - 49ers Rams

Aan het eind van het eerste kwart leken zich donkere wolken boven de San Francisco 49ers te pakken. Dankzij een touchdown van running back Benny Cunningham en tight end Lance Kendricks kwamen de St. Louis Rams op een 0-14 voorsprong. Maar door drie uitstekende kwarten van quarterback Colin Kaepernick (22/36, 343 yards, 3 TD) wisten de 49ers de overwinning binnen te slepen in St. Louis: 31-17.

Touchdown-triple
Met nog 24 seconden op de klok in het tweede kwart wist Kaepernick zijn vrijstaande wide receiver Brandon Lloyd over 80 yard te vinden voor een touchdown. Hoewel de 49ers nog steeds op achterstand stonden, betekende deze score de ommekeer.

De tweede touchdown van de 49ers-spelverdeler naar wide receiver Anquan Boldin in het derde kwart liet zijn techniek en overzicht zijn:

Het uitvallen van linebacker Patrick Willis, guard Mike Iupati en safety Jimmie Ward was een tegenvaller voor het team uit ‘San Fran’, maar deze Monday Night Football-wedstrijd hadden ze onder controle. Er viel ook nog wat te lachen met deze twee kolderieke momenten van de 49ers en de Rams:

Pick six
De running game kwam voor beide teams niet echt op gang, met Frank Gore (16/38 yards) en Tre Mason (5, 40 yards) als leiders. De verdediging van de Rams kon – na een uistekende eerste kwart – ook geen vuist meer maken, maar de aanval van de 49ers vergat de wedstrijd op slot te gooien.

Met nog 53 seconden voor het einde gooide quarterback Austin Davis (21/42, 236 yards, 1 TD, 1 INT) in een wanhoopspoging, maar de bal werd onderschept door rookie Dontae Johnson en teruggelopen voor een touchdown.

In de NFC West gaan de Arizona Cardinals aan kop met 4-1, gevolgd door de San Francisco 49ers (4-2), de Seattle Seahawks (3-2) en de St. Louis Rams 1-4).