Sheamus wint Money in the Bank-contract, Rollins en Cena zegevieren

Door

MITB_06142015rf_2424Voor die vierde pay-per-view/WWE Network special op rij heeft Seth Rollins de WWE World Heavyweight Title weten te behouden. In Columbus, Ohio zegevierde The Undisputed Future in een zwaarbevochten en uitstekende Ladder Match tegen zijn voormalige Shield-partner Dean Ambrose. In tegenstelling tot voorgaande matches had Rollins vannacht geen hulp nodig van zijn Authority kompanen.

 

Mister Money in the Bank
Sheamus mag zich na vannacht Mister Money in the Bank noemen. De losgeslagen krachtpatser uit Dublin, Ierland is de, toch enigszins verrassende, winnaar van de Money in the Bank Ladder Match. Sheamus mag het Money in the Bank-contract op ieder moment cashen en de WWE World Heavyweight Champion uitdagen. De zege leek Roman Reigns -de grote favoriet- niet meer te kunnen ontgaan, tot Bray Wyatt vanuit het niets verscheen en een Sister Abigail uitdeelde aan The Big Dog. Vanwege het incident treffen Reigns en Wyatt elkaar tijdens WWE Battleground op zondag 19 juli in St. Louis.

‘Let’s go Cena, Fight Owens Fight
Publieksfavoriet (tegen wil en dank) Kevin Owens moest in de zo goed al uitverkochte Nationwide Arena het onderspit delven tegen United States Champion John Cena. In een bikkelharde back and forth match zegevierde Cena na een Springboard Stunner en Attitude Adjustment. De laatste lach was echter voor NXT Champion Owens, die na de bel een gevaarlijke Powerbomb op de rand van de ring uitdeelde aan de leider van de Cenation.

Champions
The Prime Time Players zijn de nieuwe WWE Tag Team Champions, ze wonnen van Xavier Woods & Big E. Ryback wist zijn Intercontinental Titel te behouden na een DQ-nederlaag, The Miz greep in tijdens de match, tegen Big Show. Divas Champion Nikki Bella zegevierde tegen Paige.

In de Money in the Bank Kick-Off Match moest King Barrett een nederlaag incasseren tegen R-Truth.

Laatste eer Dusty Rhodes
Voorafgaand aan Money in the Bank bewezen de WWE Superstars en Divas de laatste eer aan de vorige week 69-jarige leeftijd overleden Dusty Rhodes.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen