WWE Night of Champions: Goed en slecht nieuws voor Seth Rollins

Door

251_NOC_09202015jg_1137-920259388WWE Night of Champions was een avond met goed nieuws en slecht nieuws voor Seth Rollins. Het goede nieuws is dat The Architect in de main event zegevierde tegen Sting en nog steeds in het bezit is van de WWE World Heavyweight Title. Na de match kwam Sheamus naar de ring om zijn Money in the Bank-contract te cashen, hij werd echter gestopt door Kane, die na een lange afwezigheid terugkeerde. Ook deelde The Big Red Machine een Chokeslam uit aan Rollins.

De verwachting is dat Seth Rollins en Kane het tijdens WWE Hell in a Cell tegen elkaar opnemen. Het slechte nieuws is dat Rollins de United States Title, in de beste match van de avond, heeft verloren aan John Cena.

Champions
Naast John Cena zijn ook Kevin Owens en Charlotte tot Champion gekroond. In de eerste match van de Night of Champions won Owens de Intercontinental Title van Ryback. Later op de avond versloeg Charlotte de langst regerende Divas Champion aller tijden (301 dagen), Nikki Bella, voor Divas Title. WWE Tag Team Champions The New Day verloren via DQ van de Dudley Boyz en houden het tag team goud in hun bezit.

Y2J is terug
Chris Jericho keerde terug als surprise tag team partner van Dean Ambrose & Roman Reigns, het mocht echter niet baten want het trio moest het onderspit delven tegen The Wyatt Family. Dolph Ziggler versloeg Rusev, nadat hij de schoen van Summer Rae in zijn gezicht kreeg. In de pre-show match pakten Stardust & The Ascension de overwinning tegen Neville & de Lucha Dragons.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen