Mets slordig in verlies tegen Cubs

Door

De Chicago Cubs hebben de New York Mets een goede oorwassing gegeven. Starlin Castro had drie hits en twee runs batted in, Ryan Dempster wist zeven uitstekende innings te pitchen en de Cubs hadden 13 hits in de 11-1 overwinning in Wrigley Field.

Alfonso Soriano, Darwin Barney en Lou Montanez hadden elk twee hits voor Chicago. Montanez moest in right field starten nadat hij werd opgeroepen uit Triple-A Iowa.

,,Het komt als een opluchting. Je wil iets positiefs doen vanaf het begin dus je kalmeert wat,” zei Martinez. ,,Verrassend genoeg was ik vrij kalm, en dat verraste me wel. Ik dacht dat ik wat nerveus ging zijn, maar het viel heel goed mee.”

Dempster liet maar één run en zeven hits toe, terwijl hij vijf slagmannen uitgooide en één liet wandelen. Hij won nu zijn tweede opeenvolgende start thuis nadat hij er zes van de zeven ervoor had verloren.

Mets’ backup catcher Ronny Paulino makte twee fouten, waardoor de Cubs vijf runs scoorden. Fernando Martinez beging een fout op de single van Reed Johnson in de zevende inning voor de derde fout van New York, het meeste dit seizoen.

In de zevende inning mocht pitcher Carlos Zambrano inspringen als pitcher en sloeg een two-run single. Barney en Castro hadden ook beiden twee RBI’s. De enige run van de Mets werd gescoord toen Jose Reyes een single sloeg waardoor Ruben Tejada kon binnenlopen.

Foto: graphicshunt.com

 

Ook leuk om te lezen