Melvin Gordon wint Heisman stemmen

UF vs Alabama

Wisconsin Badgers running back Melvin Gordon heeft vandaag een grote stap gezet in de strijd voor de Heisman trophy. Gordon werd vandaag de snelste Badger ooit die 1000 yards bereikte in één seizoen. Hij eindigde met 175 yards en vier touchdowns. De Wisconsin Badgers wonnen met 38-28 van Illinois, vooral door het spel van Melvin Gordon.

Texas @ Oklahoma (11)

29 yards qua offense in de eerste helft en toch 17-13 voor staan, dat is indrukwekkend. Texas begon de wedstrijd sterk en opende de score met een field goal. Op de kickoff die daar op volgde was het echter Alex Ross die met een 91 yard return de score op 7-3 bracht.

Texas scoorde net voor halftime nog een touchdown en dus was de score bij rust 17-13.

Oklahoma liep in de tweede helft uit naar een 31-13 voorsprong, maar Texas hield het tot het eind spannend. De eindscore was 31-26.

Georgia (13) @ Missouri (23)

Georgia moest deze week spelen zonder ster running back Todd Gurley, maar blijkbaar kunnen ze ook zonder hem winnen. Het was deze wedstrijd zelfs de eerste keer sinds 2004 dat Missouri zonder een score op het bord de kleedkamer in ging voor halftime.

Missouri gaf weinig tegenstand en uiteindelijk won Georgia met 34-0. Georgia kan daarom een aardige stijging op de ranglijst verwachten deze week.

Florida State (1) @ Syracuse

Florida State had niet veel moeite met Syracuse. Na één helft stond het al 24-6, mede door deze touchdown door Jameis Winston. Winston eindigde met 30/36 voor 317 yards en drie touchdowns.

FSU won met 38-20 en zal het waarschijnlijk volgende week lastiger krijgen tegen Notre Dame.