Melo en LeBron naar Cleveland?

Door

NBA All-Star Game 2014

Het zou zo maar eens kunnen dat LeBron James volgende maand terugkeert naar de Cleveland Cavaliers. Volgens WKMG Channel 6 is de kans zelfs aanwezig dat ook Carmelo Anthony zijn vriend achterna gaat. Beide spelers hebben de optie om vanaf 1 juli free agent te zijn en wellicht dat beide spelers daar gebruik van zullen maken.

In de Verenigde Staten gaat het de laatste dagen meer over LeBron James dan het kampioenschap van de San Antonio Spurs. Net als in 2010 heeft de superster namelijk de keuze om te blijven bij zijn club of te vertrekken. Cleveland is één van die opties. Een naam die gisteren opdook was die van Carmelo Anthony. Journalist David Pingalore meldde dat de Knicks bezig zijn met een sign-and-trade deal, waarin Anthony bijtekent bij de Knicks en geruild wordt met de nummer 1 draftpick van de Cavaliers.

Pingalore is niet de enige journalist die het over Melo en de Cavs heeft. ESPN-journalist Bill Simmons noemde het een “serieuze optie” voor zowel LeBron als Anthony. Daarnaast is ook nét David Blatt aangetrokken als nieuwe coach van de Cavs. Verder moeten ze nog een keuze maken over het contract van Kyrie Irving en de mogelijke draftpick. Een drukke zomer voor de Cavaliers.

6 Reacties
 1. Darch 8 jaar ago

  En dan moet die arme Jabari naar New York…?

  Nah. LBJ naar Cleveland, Melo naar de Bulls.

 2. Darch 8 jaar ago

  @Bahadir Dit heb ik eerder gezien: http://issuu.com/sportamerika/docs/1714/57 😉

  • Bahadir 8 jaar ago

   Ohh, niet meer zo origineel dus 🙁 😛

   Om even terug te komen op de trade; de Bulls zouden Melo ook gewoon als free agent binnen kunnen halen. Een sign-and-trade is dus niet per sé nodig lijkt me.

   Wel moet dan het contract van Boozer geamnestied worden en moeten Butler en Dunleavy getrade worden voor future picks (ervan uitgaande dat de Bulls Taj sowieso willen behouden). Vervolgens moet men ook Mirotic in Madrid laten. Dan zou je uiteindelijk op 17.7 miljoen dollar salaris uitkomen voor Melo.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen