Lucky number seven voor Angels

Door

Los Angeles Angels of Anaheim v Kansas City RoyalsDe Los Angeles Angels hebben vanavond hun zevende achtereenvolgende wedstrijd gewonnen. De Kansas City Royals werden heel toepasselijk met 7-0 verslagen door de Halos, die nog wel vijf wedstrijden onder de magische .500 grens zijn.

De Angels wonnen onder andere door solohomeruns van Hank Conger en Josh Hamilton en een vier-hitter van de pitching staff. Het was de zevende homerun van Hamilton van dit seizoen, die nog wel een ondermaats .222 slaggemiddelde heeft.

Baltimore Orioles (26-22) @ Toronto Blue Jays (22-28) 6-5
Voor de derde wedstrijd op een rij sloeg Adam Jones een homerun voor de Orioles, die een slotoffensief van de Blue Jays konden afweren. R.A. Dickey verloor zijn zesde wedstrijd van dit seizoen. In 6,2 innings gaf de NL Cy Young winnaar van 2012 zes punten op, op zes honkslagen en drie vrije lopen.

Cleveland Indians (27-21) @ Boston Red Sox (30-20) 4-7
Vier punten in de achtste inning zorgde er voor dat de Red Sox van de Indians wonnen. Gedurende de eerste zeven innings ging de wedstrijd heen en weer, maar RBI’s van Mike Carp, Dustin Pedroia en Daniel Nava waren genoeg om de Indians definitief op achterstand te brengen. Andrew Bailey verdiende in de negende inning zijn zesde save van dit seizoen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen