Luck dirigeert Colts naar comeback winst tegen Chiefs

Wild Card Playoffs - Kansas City Chiefs v Indianapolis Colts
We kunnen ons opmaken voor een rematch tussen Peyton Manning en zijn oude ploeg de Indianapolis Colts. De huidige quarterback in Indy, Andrew Luck, wist zijn team vanavond bij een 38-10 achterstand op z’n schouders te nemen en er een 45-44 overwinning uit te slepen in Lucas Oil Stadium.

Het is de één-na-grootste comeback in de historie van de NFL.

Blessures
De Chiefs bereikten hun grote voorsprong ondanks een hersenschudding van ster Jamaal Charles, die al in het eerste kwart naar de zijlijn moest. Zijn vervanger Knile Davis had een goede dag en scoorde een touchdown in het derde kwart, waardoor de stand op 38-10 kwam.

Eerder had Dwayne Bowe al de score geopend na een goede worp van quarterback Alex Smith, die in totaal vier touchdowns gooide zonder interception en ook nog eens 378 yards bij elkaar sprokkelde in de shootout.

Luck
In het derde en vierde kwart nam sophomore Andrew Luck de wedstrijd over. Hoewel hij in totaal drie interceptions gooide op de avond, was zijn tweede touchdown pass op T.Y. Hilton met nog 2.26 op de klok genoeg voor de overwinning.

Ook Colby Fleener en Donald Brown vingen een touchdown pass van Luck. Brown rende ook nog voor een touchdown. Trent Richardson kwam na een verloren fumble in het eerste kwart niet meer in actie voor de ploeg van Chuck Pagano.