LeBron James breekt neus, zondag twijfelachtig

Door

NBA All-Star Game 2014
De flinke tik op de neus van Serge Ibaka eergisteren, blijkt een gebroken neus te hebben veroorzaakt bij LeBron James. Dat bleek uit een MRI-scan gisteren. Morgenavond speelt Miami tegen de Chicago Bulls en de inzetbaarheid van King James is nog twijfelachtig.

Het team buigt zich nog over de optie om dan wel zijn neus uitgebreid te behandelen, of om hem een masker te laten dragen. Officieel is zijn status dus day-to-day, wat zoveel betekent als twijfelachtig. De blessure werd veroorzaakt door een klap op de neus tijdens een dunk over Serge Ibaka. Desondanks scoorde LeBron gewoon, maar hij moest het wel bekopen met een hevig bloedende neus.

Maskergevaar
Miami won onbedreigd van Oklahoma City Thunder en James verdween na zijn blessure naar de kleedkamer en kwam niet meer terug. Mocht Miami er voor kiezen om LBJ met een masker te laten spelen, dan moeten ze voor de zekerheid onderstaand filmpje van Matt Bonner nog maar eens terugkijken. En aangezien The King een veelvuldig doelwit is, zijn situaties als deze niet ondenkbaar.

James bedacht zelf overigens een andere oplossing. Creatiever en angstaanjagender. Wellicht het proberen waard.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen