Bryant: ‘Nuggets fans zijn idioten’

Door

Voorafgaand aan de wedstrijd van de Los Angeles Lakers tegen de Denver Nuggets, van afgelopen nacht, had Kobe Bryant wat te zeggen over de fans van de Nuggets. Deze opmerking was gebaseerd op het uitjouwen van Carmelo Anthony door de Nuggets fans.

Kobe zei eerder in de week dat de fans dom zijn dat ze dat doen. Toen hij vrijdag naar gevraagd werd zei hij het volgende: ,,Ik bedoel dat het idioten zijn dat ze ‘Melo’ uitjouwen. Dom en idioten zijn synoniem, ze zijn neven van elkaar.” Bryant had ook nog wel een tip voor de fans: ,,Als je zo reageert naar je eigen ster speler, dan duw je hem alleen maar verder weg en wordt de kans steeds kleiner dat hij wil blijven.”

De Nuggets aanhang heeft in de afgelopen wedstrijd zich meermalen uitgeleefd richting Anthony ondanks dat hij zeer goede wedstrijden heeft gespeeld. Dat hij niet bij wil tekenen bij de Nuggets valt niet in goede aard.

De wedstrijd later op de avond werd gewonnen door de Los Angeles Lakers met 107-97. Bryant was goed voor 18 punten en zorgde na zijn woorden, ook nog voor teleurstelling door goed te spelen tegen de Nuggets. Anthony had de meeste punten van de wedstrijd met 23.

Zie hieronder de samenvatting tussen de Nuggets en de Lakers:

Foto: upload.wikimedia.org

Ook leuk om te lezen