LeBron James geen president van de spelersvakbond

Door

LeBron James Visits ChinaAfgelopen zaterdag gaf Lebron James te kennen een poging te willen wagen om de nieuwe president te worden van de spelersvakbond. King James laat dinsdag weten dat hij het toch aan iemand anders over laat omdat het niet past in het drukke speelschema. Roger Mason Jr. wordt gezien als de belangrijkste kandidaat om Derek Fisher op te volgen.

Howard traint met “The Dream”

De voorbereiding op het komende seizoen is voor Dwight Howard nu echt begonnen. Er staan deze week trainingssessies gepland met niemand minder dan ex-Rockets’ center Hakeem Olajuwon. The Dream zal met Howard vooral gaan werken aan post moves en defense. Rockets’ coach Kevin McHale is ook van de partij.

Onderhandelingen Pekovic en Timberwolves

Als we Minnesota Timberwolves’ coach Flip Saunders mogen geloven gaan de onderhandelingen met center Nikola Pekovic erg goed. Pekovic is een ‘restricted free agent’ die afgelopen seizoen sterk speelde met 16,3 punten en 8,8 rebounds in 62 wedstrijden. Pekovic is op zoek naar een verbeterd contract en Saunders wil hem graag behouden.

Nets ‘retiren’ mogelijk jersey van Kidd dit seizoen

Het gerucht gaat dat de Brooklyn Nets komend seizoen het shirt van Jason Kidd met rugnummer vijf bovenin het nok van het stadion gaan hangen. De rookie coach van de Nets speelde tussen 2001-2008 in New Jersey en leidde zijn ploeg twee keer naar de NBA Finals.

Durant terug in Seattle

Kevin Durant was voor het eerst sinds 2008 weer terug in de stad waar hij zijn NBA-loopbaan begon. In Seattle deed Durant mee in de Jamal Crawford Summer Pro-Am wedstrijd. Durant scoorde 63 punten en speelde op vijftien seconden na de hele wedstrijd. Daarna nam hij alle tijd voor de fans en sprak hen in de overvolle sporthal kort toe.

Kort Shownieuws

Iman Shumpert op album Michelle Obama

Michelle Obama is een hiphopalbum aan het maken wat onderdeel uitmaakt van haar project “Let’s move”. De first lady zal zelf overigens niet te horen zijn op het album, maar wel o.a. Doug E Fresh, Artie Green en Ashanti. En dus ook Iman Shumpert van de New York Knicks die recentelijk ook al te horen was op een remix van Versace.

Ook leuk om te lezen