Kraft maakt zich zorgen om de fans

Door

Robert Kraft, eigenaar van de New England Patriots, maakt zich terecht zorgen dat de moeilijkheden rond de nieuwe arbeidsoversovereenkomst in de NFL de fans boos maakt.

,,Een van mijn zorgen is dat we niet voor onze fans zorgen, en we moeten zeer voorzichtig zijn. Ik denk dat we tot een punt gekomen zijn waarop we onzelf pijn doen in de ogen van de fans,” zei Kraft. ,,De fans willen football. Ze willen niets horen over al dit betekenisloos gezeur.”

Kraft was aanwezig op de jaarlijkse Raytheon, een wetenschapsbeurs in Gillette Stadium. Hij was aanwezig met safety Patrick Chung.

Normaliter is het not done dat spelers iemand van de staff ontmoeten tijdens de lockout, maar voor goede doelen die jaarlijks doorgaan mag het wel.

Kraft bedankte de organisatie dat hij eindelijk nog eens een speler mocht zien. Hij wil zo snel mogelijk het team zien trainen.De enige manier waarop dit kan is als de spelers hun klacht laten vallen tegen de NFL.

,,Ik denk niet dat er een andere industrie in Amerika zo’n dingen regelt in de rechtbank,” zei Kraft. ,,Ik heb altijd geloofd dat je geen zaken kan oplossen met een rechtszaak, je lost dingen op door aan tafel te zitten met mensen met interesse voor de zaak. Zo kan je oplossingen vinden.”

,,Het probleem kan worden opgelost als we gaan zitten en de problemen benoemen. Dan kan een snelle oplossing niet achterwege blijven,” besloot Kraft. ,,We zijn gezegend met één van de beste sportbedrijven in de wereld. We hebben een schitterend product en we moeten gewoon weer football spelen.”

Foto: www.boston.com

 

Ook leuk om te lezen