Kleine wederopstanding Knicks, verslaan ook Heat

Door

Miami Heat v New York Knicks

De start van het seizoen was ronduit rampzalig, maar er schijnt steeds meer licht aan het einde van de tunnel voor de Knicks. Na overwinningen op de Mavs (80-92) en de Pistons (89-85) was afgelopen nacht in Madison Square Garden ook titelverdediger Miami het slachtoffer van de kleine wederopstanding die New York momenteel beleeft, 102-92. Anthony kwam tot 29 punten, Bargnani had 19 punten en ook Raymond Felton was op dreef met 13 punten en 14 assists voor de Knicks, die hun season high derde zege op een rij boekten.

New York, dat het moest stellen zonder Tyson Chandler (ziek) en JR Smith (naar het zich laat aanzien als straf vanwege vetergate, al wilde coach Woodson daar geen uitspraak over doen), trok de wedstrijd naar zich toe aan het begin van het vierde kwart met een 16-2 run. LeBron James eindigde met 32 punten, Wade had er 23 voor Miami dat helemaal niet onaardig speelde (schotpercentage van 54 procent) maar New York schoot simpelweg nog beter.

Tip-off
Onder leiding van Ty Lawson (16 punten, 14 assists) en Randy Foye, die een season high noteerde met 24 punten waarvan zes driepunters, maakten de Nuggets in eigen huis gehakt van Durant en co., 101-88. Na drie kwarten (89-66) was het al over en uit voor de Thunder, waar Durantula nog wel kwam tot een respectabele 30 punten. De zege was de vierde opeenvolgende voor Denver, OKC heeft tot nu toe een record van 4-4 zonder Westbrook (knieoperatie). Tijd voor een saffie dacht KD.

Three-Point Play

  • Wat te doen met JR Smith? Blijft hij in New York? ,,Honestly, I don’t even know at this point.” Zelf weet hij het dus ook niet en zijn stats zijn dit seizoen verre van overtuigend, behalve op één punt dan:

grant_r_Goldsberry_Smith_JR_1023

  • Aan James (32 punten) lag het afgelopen nacht niet, die is altijd goed in Madison Square Garden. Sinds het seizoen 2007-2008 scoort hij er gemiddeld 33 punten, nergens in het Oosten ligt zijn moyenne zo hoog als hier. Oh, en het was zijn 800ste wedstrijd in de NBA, gefeliciteerd ouwe bok!
  • Foye is de laatste tijd on fire vanachter de driepuntslijn:

Stat of the Night
Hèhè, eindelijk:

The Paint
Meer van dit soort filmpjes alstublieft! Air Clutch laat de Rockets goed schrikken:

Francisco ‘the death stare’ Garcia:

FrancisoGarciaStaresClutchCP3

Nice to meet you Ray:

Wade doet zijn beste circusact:

WadeCircus

Eerst een enkelbreker en dan een poster, we hebben medelijden met je Faried:

‘Hold my phone’:

ImanShumpertHoldMyPhone

No comment…

SumoSuitSunk

Boxscore
Miami Heat (27-9) @ New York Knicks (13-22) 92-102
Oklahoma City Thunder (27-9) @ Denver Nuggets (18-17) 88-101

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen