MLB Podcast: Just A Bit Outside, Ep. 10

Door


Episode 10: Kenley, Kang, mailbag en heel veel Luis Robert!


In de tiende aflevering van Just a Bit Outside nemen Justin, Mike en Jasper de afgelopen MLB-week door. Na alle Momenten van de Week (01:20) duiken de heren het MLB News & Notes-blok in (05:06). Hoe goed zijn Mike Trout en Kenley Jansen? Moet Jung-Ho Kang echt de gevangenis in? Wat willen Facebook en MLB samen gaan doen? Waarom is Kevin Pillar voor twee duels geschorst? Wat moeten de Angels met Doug Fister?

Waar vooraf voor alle onderdelen ongeveer evenveel tijd was ingeruimd, gooit Breaking News tijdens de opname het draaiboek volledig in de war. Plotseling draait alles om Luis Robert (23:50). Na bijna tien minuten de volledige situatie rondom het Cubaanse supertalent van boven tot onder te hebben belicht, maken de mannen het nieuwsblok af met de vernieuwde Pace of Play-discussie, de eerste vrouwelijke werper in een serieuze mannencompetitie en het lijstje blessures. Het artikel over Luis Robert waar in de aflevering naar verwezen wordt, vind je hier.

Blok 2

Het tweede blok draait ook weer gedeeltelijk ook Luis Robert, want vooraf was er al ruimte gelaten voor een gesprek over International Free Agents. Hoe zorgen de wijzigingen in de nieuwe CBA (Collective Bargaining Agreement) voor een gelijker speelveld (46:00)?

De show eindigt met de mailbag en we horen van Joe Maddon over één van de vragen (57:30).

Producer’s note: de geluidskwaliteit van deze aflevering is helaas niet optimaal. We werken aan een oplossing voor de toekomst.

Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com, tweet Justin (@JWKev), Jasper (@JasperrNL) of Mike (@MDijk90), of vind SportAmerika op Twitter (#JABOPod) of Facebook.

Bedankt voor het luisteren en tot volgende week!


Just A Bit Outside is een podcastproject van SportAmerika en wordt geproduceerd door Jasper Roos.
Muziek:
Mark Blasco (PodcastThemes.com).

Ook leuk om te lezen