Hockey Highlights: Fantastische goals en spectaculaire saves

Door

Hockey Highlights is de dagelijkse hockeyrubriek van SportAmerika, waar wij jou, naast onze daily recaps, elke speeldag de mooiste goals, beste saves, hardste hits en de coolste verdedigende tonen die er in de afgelopen speelronde waren te zien. Afgelopen nacht liefst 12 duels, er was ontzettend veel spektakel om uit te kiezen. Hier de, volgens ons, vijf mooiste plays.

hIGHLIGHTSnhlLOGO

1) Vanish that puck, Vanek

Thomas Vanek gaat op Paul Postma af. De puck verdwijnt magistraal tussen de benen door om vervolgens hoog in de kruising te belanden. Deke of the week!

2) Stunning Markstrom

Doelman Jacob Markstrom maakt een grote fout door de puck te verspelen. Geen zorgen, hij zet zijn fout zelf recht. Stick save spektakel!

3) Jumping Chad Johnson

Goalie Chad Johnson van Buffalo wordt uitgespeeld. Met een uiterste inspanning voorkomt hij toch een goal van Tampa Bay. Tot twee keer toe.

4) Josi goes through traffic

12 goals bij Nashville vs Ottawa. De mooiste kwam van Roman Josi die niet schrikt van een paar verdedigers. Like a boss!

 

5) Rangers’ Eleven

New York Rangers heeft patent om meerdere goals in korte tijd te maken. Drie in 67 seconden, twee in 34, het maakt ze niet uit. Dan doen we er nu gewoon twee in 11 seconden. Koekoek!

Ook leuk om te lezen