HBO klopt aan de deur met Hard Knocks

Door

Dinsdag 11 augustus is dan eindelijk het moment daar gekomen dat wij van HBO mee mogen genieten van een trainingscamp van een NFL-team. Dit jaar mogen wij een kijkje nemen in de keuken, de kleedkamer, het trainingsveld en de slaapkamers van de Houston Texans

Gaat dit je eerste seizoen Hard Knocks worden? Dan kan je hier en hier lezen wat je in voorgaande jaren gemist hebt. Ben je meer van het visuele dan volgt hier een clip met het beste van de voorgaande seizoenen.

HBO en football-series
Hard Knocks heeft al twaalf Sport Emmy awards gewonnen en is niet het enige football programma van HBO. HBO heeft dit seizoen voor het eerst Ballers uitgezonden, een fictief verhaal over het wel-en-wee van NFL spelers. Dat een serie ook zonder lovende kritieken kan, blijkt wel uit het feit dat na drie episodes The Rock via Twitter liet weten dat er een tweede seizoen komt.

Vanuit SportAmerika zijn wij dan ook heel dankbaar voor het bestaan van Home Box Office en de adrenaline die zij ons weten toe te dienen.

Foto: HBO

1 Reactie
  1. D.N. 6 jaar ago

    Ballers krijgt misschien geen lovende kritieken, maar de recensies zijn ook bepaald niet negatief: http://www.rottentomatoes.com/tv/ballers/s01/

    En terecht. Bijzonder vermakelijke serie (duh).

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen