Grizzlies slopen de Pistons in Motor City

San Antonio Spurs v Memphis Grizzlies - Game FourDe Memphis Grizzlies walsten zondag in de tweede helft over de Detroit Pistons heen. Zach Randolph blonk in de 112-84 overwinning uit met zestien punten, zestien rebounds en vijf assists voor de Grizz die bij rust nog tegen een achterstand van vijf punten aankeken.

De bezoekers waren in het derde en vierde kwart heer en meester. Memphis scoorde in die periode liefst 61 punten tegenover slechts 28 van Detroit. Jon Leuer werd topscorer bij de Grizzlies met 23 punten en acht rebounds vanaf de bank. Ed Davis droeg met zeventien punten en elf rebounds ook bij aan de zege.

Pistons’ forward Josh Smith had moeite met zijn schot in deze wedstrijd (6-uit-17 van het veld). Toegegeven, nou werd Smith ook wel strak verdedigd door Randolph