Gebroken neus John Cena, Line-up WWE Money in the Bank

Door

RAW_02022015mm_0803John Cena heeft zondag tijdens het WWE Live event in Lake Charles, Louisiana een gebroken neus opgelopen in zijn match tegen King Barrett. Cena kwam tijdens Raw niet in actie in een match vanwege de kwetsuur. Het is niet bekend of het incident gevolgen heeft voor Barrett.

NEKBLESSURE TYSON KIDD | WWE IN TOKIO LIVE OP WWE NETWORK

Money in the Bank
WWE heeft drie nieuwe matches aan de line-up van WWE Money in the Bank toegevoegd. Ryback verdedigt zijn Intercontinental Title tegen Big Show, Nikki Bella zet haar Divas Title op het spel tegen Paige en King Barrett neemt het in de Money in the Bank Kick-Off Match op tegen R-Truth.

Ook zet Seth Rollins zijn WWE World Heavyweight Title op het spel Dean Ambrose in een Ladder Match, neemt United States Champion John Cena het op tegen Kevin Owens. Verder strijden Dolph Ziggler, Kofi Kingston, Neville, Randy Orton, Roman Reigns, Sheamus en Kane in de Money in the Bank Ladder Match om het contract dat recht geeft op een WWE World Heavyweight Championship Match.

ACTEUR STEPHEN AMELL STAPT IN DE RING TEGEN STARDUST

Half miljard followers op social media
WWE heeft sinds deze week een half miljard followers op social media. Ook is John Cena de populairste Amerikaanse sporter op Facebook met 36 miljoen followers.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen