Oogblessure John Cena, Sheamus terug, Owens en Banks winnen NXT Championships

Door

RAW_02022015mm_0803John Cena heeft vorige week een oogblessure opgelopen. Vanwege de kwetsuur kwam Cena het afgelopen weekend niet in actie tijdens WWE Live events. De blessure werd bij Monday Night Raw in de verhaallijn met Rusev, de opponent van Cena bij WWE Fastlane, verwerkt. Cena is momenteel in Abu Dhabi voor een driedaagse WWE Live tour, waar hij weer in de ring stapt met Rusev.

WWE Fastlane
De voorlopige line-up van WWE Fastlane ziet er als volgt uit:

Daniel Bryan vs. Roman Reigns
De winnaar van de match tussen Bryan en Reigns neemt het bij WrestleMania 31 op tegen WWE World Heavyweight Champion Brock Lesnar.

United States Champion Rusev vs. John Cena

Divas Champion Nikki Bella vs. Paige

Sheamus terug
Sheamus keert op korte termijn terug in de ring. De uit Ierland afkomstige ‘Celtic Warrior’ is sinds november vorig jaar uit de roulatie vanwege een onbekende blessure.

RIVAL_02112015ca_2345Owens en Banks winnen NXT Championships
Kevin Owens is de nieuwe NXT Champion, hij versloeg Sami Zayn afgelopen nacht tijdens de NXT TakeOver live special op het WWE Network. Sasha Banks won de NXT Women’s Title, ze versloeg Charlotte (de dochter van Ric Flair), Bayley en Becky Lynch. NXT is het opleidingstraject van WWE en is vergelijkbaar met de NBA Summer League en NCAA College Football.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen