Lesnar SLOOPT Cena!

Door

20140817-brock-lesnar-john-cena-summerslam-final-642 Brock Lesnar is de nieuwe WWE World Heavyweight Champion. ‘The Beast’ sloopte Cena in een onwaarschijnlijke match, waarin Lesnar geen spaan heel liet van de 15-voudig WWE/World Champion.

Lesnar begon de main event op buitengewoon overtuigende wijze en deelde binnen 30 seconden een F5 uit aan Cena. Wat daarna volgde was een match waarin Brock Lesnar domineerde, op een manier die nog niet eerder is gezien in de WWE. Cena incasseerde klap na klap, knie na knie en maar liefst met zestien German Suplexes, dat leest u goed: ZESTIEN GERMAN SUPLEXES. John Cena wist welgeteld één keer terug te komen met een Attitude Adjustment en een STF, die door Lesnar werd gecounterd. Na een tweede F5 pakte Lesnar, tot groot genoegen van het publiek in Los Angeles, de overwinning en het goud.

Roman Reigns zegevierde, na een Spear, in een uitstekende match tegen Randy Orton en Bray Wyatt versloeg Chris Jericho in het uitverkochte Staples Center. Stephanie McMahon won van Brie Bella, nadat tweelingzus Nikki zich tegen haar 16 minuten jongere zus Brie keerde. Dean Ambrose moest het onderspit delven tegen zijn voormalige Shield-partner Seth Rollins in een uitmuntende Lumberjack Match en Rusev versloeg Jack Swagger op overtuigende wijze in een Flag Match.

Paige mag zich opnieuw Divas Champion noemen, op haar 22ste verjaardag zegevierde de Engelse tegen AJ Lee. In de openingsmatch pakte Dolph Ziggler de Intercontinental Title, ‘The Showoff’ versloeg The Miz met een Zig Zag. Rob Van Dam was in de SummerSlam Kickoff Match succesvol tegen Cesaro.

© 2014 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen