Eerste twee wedstrijden Buffalo Bills al uitverkocht

Door

De Buffalo Bills hebben een druk offseason achter de rug waarin eigenaar Ralph Wilson diep in zijn buidel tastte om het team van nieuw talent te voorzien. Dat resultaat lijkt buiten het veld zijn vruchten al af te werpen want het team maakte bekent dat de eerste twee wedstrijden van het seizoen al zijn uitverkocht.

Terwijl sommige teams geen enkele moeite hebben om het stadion vol te krijgen was dat in Buffalo de laatste jaren niet altijd het geval. Vorig seizoen nog speelde het team op kerstavond tegen de Denver Broncos, maar zelfs de komst van quarterback Tim Tebow, die op dat moment zijn Broncos al verschillende keren in de slot minuten naar de overwinning had geleid, kon het publiek niet enthousiast krijgen.

Echter, in de afgelopen maanden was het in druk in Buffalo. Het team trok pass rusher Mario Williams aan voor een slordige honderd miljoen dollar, waarvan vijftig miljoen dollar gegarandeerd. Wide receiver Stevie Johnson verlengde zijn contract, en de Bills selecteerden onder andere cornerback Stephon Gilmore en offensive tackle Cordy Glenn in de NFL Draft.

Met het uitverkopen van de wedstrijden lijkt de fans positief over de recente toevoegingen, maar of de rest van het seizoen ook uitverkocht wordt zal waarschijnlijk afhangen van het succes op het veld.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen