Durant leidt Thunder in vierde kwart langs Lakers

Oklahoma City Thunder v Los Angeles Lakers

De Los Angeles Lakers gaven hun fans drie kwarten lang het idee dat een stunt erin zat tegen de Oklahoma City Thunder. In het vierde kwart was daar echter Kevin Durant. De All-Star scoorde negentien van zijn 43 punten in de laatste periode en leidde zijn ploeg naar een 107-103 comeback overwinning in Los Angeles.

Zou het aan zijn schoenen hebben gelegen?

Durant, die zijn eerste driepunter pas in het vierde kwart raakte, pakte ook twaalf rebounds, deelde zeven assists uit samen met drie steals. Hij scoorde in de laatste periode bijna net zoveel punten als de Lakers (21-19) die voor de zevende keer op rij in het eigen Staples Center onderuit gingen, een record.

Tip-Off
De Chicago Bulls plaatsten in het vierde kwart een 17-4 run en versloegen de Brooklyn Nets met 92-76. Joakim Noah boekte zijn vijfde double-double op rij met veertien punten, dertien rebounds, zeven assists en twee blocks. De center van de Bulls gaat de All-Star Break in met de meeste assists voor het team (220).

Three Point Play
* Door de Durant-show zou je bijna vergeten dat de Lakers een goede wedstrijd speelden, als je de turnovers in het vierde kwart even vergeet. Zo waren Chris Kaman en Wesley Jonhson beide goed voor negentien punten en deed spelverdeler Kendall Marshall bijna alles op het veld: veertien punten, zeventien assists, zeven rebounds en één steal.

* Kaman dacht even over Serge Ibaka te gaan scoren.

giphy

* Jimmy Butler heeft een conditie van een paard. In de wedstrijd tegen de Nets speelde de shooting guard 46 minuten en legde hij een game-high drie miles af (4.82 kilometer).