Darrelle Revis keert terug bij New York Jets

Door

Carolina Panthers v New England Patriots

Darrelle Revis keert terug bij de New York Jets. De cornerback komt over van de New England Patriots, waar hij afgelopen seizoen de Super Bowl mee won. De 29-jarige Revis kwam vannacht met de Jets tot een vijfjarig contract ter waarde van zeventig miljoen dollar, waarvan 38 miljoen dollar gegarandeerd is.

Op social media wordt er druk over Revis gepraat, en dat met name over het gigantische bedrag dat de Jets voor hem over hebben.

Het was geen geheim dat Revis graag weer naar New York terug wilde gaan naar de ploeg die hem in 2007 koos in de Draft. Nu Revis Island terug bij de Jets is, lijkt de ploeg die een complete transformatie onderging in de afgelopen dagen, weer helemaal klaar om de strijd aan te gaan met de Patriots in de AFC East.

Foto: Getty Images

3 Reacties
 1. Erik 7 jaar ago

  geldwolf

 2. Dutch Patriots 7 jaar ago

  Nu wordt duidelijk dat het Revis niet alleen om het geld te doen was, dit bleek zo’n beetje de enige manier te zijn om een super bowl ring bij de NY Jets te krijgen. Mission accomplished.

 3. Sven 7 jaar ago

  Wel benieuwt hoe de NFL nu omgaat met de tampering Case over Revis. De 49ers moesten bijvoorbeeld een paar jaar geleden 3de ronde picks wisselen met de Bears, omdat ze hadden getempert met Lance Briggs, die niet eens bij ze tekende.

  Het zou me daarom ook niks verbazen als de Jets en Patriots misschien wel 1ste ronde picks moeten ruilen.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen