CP3 vertrekt naar LA Clippers

Door

Chris Paul heeft dan toch zijn zin gekregen. De pontguard van de New Orleans Hornets had zijn zinnen gezet op een nieuw avontuur en heeft deze nu gevonden in de vorm van de Los Angeles Clippers.

Drie huidige Clippers, Eric Gordon, Chris Kaman en Al-Farouq Aminu bewandelen de omgekeerde weg. Daarnaast krijgt het ook nog de Minnesota Timberwolves eerste ronde draftpick van 2012.

Vorige week leek CP3 ook al op weg naar LA, maar dan richting de Los Angeles Lakers.Die werd echter tegen gehouden door David Stern, de grote baas van de NBA.

Deze keer keurde Stern de trade wel goed voor de Hornets. De ploeg uit New Orleans wordt nu geleid door de NBA en dat was de reden dat de grote baas de trade naar de Lakers afkeurde.

,,Die trade was niet goed geweest voor de Hornets en dat is deze zeker wel. Dat is de enige gedachte die ik in mijn hoofd had toen ik mij bezig hield met de trade van Chris Paul. Of de kritiek mij tegen is gevallen? Nee, want je weet dat je deze baan niet aanneemt om populair te worden,” liet Stern weten tegenover ESPN.

Later meer…

Ook leuk om te lezen