Colts’ Ryan Grigson wint ‘G.M. van het jaar’ award

Door

Ryan GrigsonRyan Grigson, de general manager van de Indianapolis Colts, heeft de ‘General Manager of the year’-award gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door The Sporting News en wordt bepaald door een verkiezing onder de coaches en managers in de NFL.

Grigson overzag de transformatie van de Colts, die na een 2-14 record in 2011 afscheid moesten nemen van quarterback Peyton Manning. Grigson koos met de eerste keus in de NFL Draft voor Andrew Luck, maar selecteerde vervolgens ook tight end Coby Fleener, wide receiver T.Y. Hilton en runningback Vick Ballard, die alleen een belangrijke rol speelden in het succes van de Colts. Het team eindigde dit jaar met een 11-5 record, goed voor een plek in de playoffs.

Denver Broncos Vice President of Football Operations John Elway eindigde als tweede in de verkiezing. Later deze week zal de Associated Press bekend maken welke spelers dit jaar verkozen zijn in de jaarlijkse . AP reikt prijzen uit in de volgende categorieën: MVP, Offensive Player of the Year, Defensive Player of the Year, Offensive Rookie of the Year, Defensive Rookie of the Year, Comeback Player of the Year, Coach of the Year en NFL Man of the Year.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen