Clippers boeken twaalfde zege op rij

1recap1

Sacramento Kings @ Los Angeles Clippers, 85-97

In de Pacific Division speelden de Kings en Clippers tegen elkaar. De Clippers staan eerste en de Kings laatste. De Clippers wisten al 11 keer achter elkaar te winnen. Konden ze daar 12 van maken tegen de Kings? Het antwoord is ja. En het ging nog makkelijk ook. De Clippers zijn nauwelijks in gevaar geweest en maakte de naam ‘Lob City’ met de ene na de andere dunk meer dan waar. Chris Paul en Blake Griffin vormden samen weer een goed team. Chris Paul scoorde uiteindelijk 24 punten en had maar liefst 13 assists. Bij de Kings was Jimmer Fredette met 16 punten de topscorer. De Clippers spelen zondag bij de Phoenix Suns. Voor de Kings wacht een confrontatie met Portland. De Clippers blijven het uitstekend doen met 20 overwinningen en 6 nederlagen. Sacramento heeft een 8-18 record.

Dallas Mavericks @ Memphis Grizzlies, 82-92

Tot aan het vierde kwart kende de Grizzlies weinig problemen met de Mavericks. In het vierde kwart werd het toch nog even billen knijpen in Memphis. Dallas kwam tot 3 punten terug. Ondanks dat bleek het niet genoeg, mede door Marc Gasol die een aantal goede punten scoorde. Memphis benutte zijn kansen en maakte er uiteindelijk een ruimere voorsprong van. Rudy Gay scoorde 26 punten en pakte 5 rebounds. Shawn Marion scoorde 14 punten en pakte 11 rebounds. Memphis blijft het uitstekend doen met 18 overwinningen en 6 nederlagen. Dallas doet het stukken minder met 12 overwinningen en 15 nederlagem

New Orleans Hornets @ San Antonio Spurs, 94-99

Bij de rust keken de Hornets al tegen een flinke achterstand aan. Ook na de rust hadden ze het moeilijk. De Hornets kwamen nog terug, maar het bleek lang niet genoeg. Anthony Davis was goed voor 18 punten en 11 rebounds. Bij de Spurs speelde Tony Parker een goede wedstrijd. Hij maakte 25 punten. De Spurs blijven het goed doen, met 20 overwinningen en 8 nederlagen dit seizoen. De nederlaag voor de Hornets was alweer de tiende op rij. Zij staan eenzaam onderaan in de Southwest Division. Voor de Spurs wacht morgen weer een leuke wedstrijd tegen de Mavericks.

Charlotte Bobcats @ Golden State Warriors, 100-115

De nederlaag op de Warriors betekende voor de Bobcats alweer de veertiende nederlaag op rij. In de eerste helft ging het nog gelijk op, maar na de rust kwamen de Bobcats er niet meer aan te pas. David Lee was dé man van de wedstrijd. Hij scoorde 23 punten, pakte 11 rebounds en 11 assists. Henderson was aan de kant van de Bobcats goed voor 23 punten en 5 assists. Ook Stephen Curry speelde een goede wedstrijd. Hij scoorde 27 punten.

Indiana Pacers @ Cleveland Cavaliers, 99-89

Lange tijd gingen beide teams gelijk op. Pas in het derde kwart wist Indiana een voorsprong uit te bouwen. De verdediging van Indiana stond als een huis en Indiana kon zelf rustig de voorsprong vergroten. Roy Hibbert scoorde 18 punten en pakte 6 rebounds namens de Pacers. Kyrie Irving speelde een goede wedstrijd en scoorde 17 punten voor Cleveland. De Cavaliers staan met 5 overwinningen en 23 nederlagen onderaan in de Central Division. Indiana doet het beter met 15 overwinningen en 12 nederlagen dit seizoen. De Pacers gaan vanavond op bezoek in New Orleans.