Cubs, Rizzo

Cubs favoriet voor het winnen van de World Series

Door

Cubs, Rizzo

De Chicago Cubs zijn dé te kloppen ploeg in het komende MLB-seizoen. De talentvolle ploeg van manager Joe Maddon staat op één in onze Power Rankings en is volgens Westgate SuperBook de favoriet (4-1 odds) voor het winnen van de World Series.

Garantie op eremetaal geeft de hoge notering bij de bookmakers niet. Een jaar geleden waren de Washington Nationals de World Series-favoriet, maar de Nats wisten zich niet eens te plaatsen voor de play-offs met een 83-79 record in de NL East-divisie.

De komst van sterspeler Jason Heyward, alleskunner Ben Zobrist en veteraan John Lackey maakt van Chicago op papier de beste ploeg in de MLB. Afgelopen seizoen plaatsten de Cubs zich voor de NLCS na een spectaculaire serie tegen de St. Louis Cardinals. De New York Mets waren in de NLCS uiteindelijk met 4-0 te sterk.

Naast de Cubs zijn de Los Angeles Dodgers en de Houston Astros de grootste kanshebbers op het winnen van de World Series met 10-1 odds. De Philadelphia Phillies en de Atlanta Braves maken de minste kans met 500-1 odds.

Foto: Getty Images/archief

Ook leuk om te lezen