CFB Extra Point: Comebacks, close calls & TCU’s monsterscore

Close call in Colorado

UCLA v Colorado

Het leek een makkelijke dag te worden voor Brett Hundley en de UCLA Bruins. Colorado was de tegenstander en laten we eerlijk zijn, de Buffaloes zijn geen top team in de Pac-12. De Bruins draaiden, na de overwinning op de California Golden Bears, weer lekker en stonden in het derde kwart met 31-14 voor. Een comfortabele voorsprong, mogelijk gemaakt door Hundley en consorten.

Het leuke aan college football is echter dat het zo onvoorspelbaar kan zijn. De Buffaloes dichtten, dankzij de laksheid van UCLA, de achterstand van 17 punten en dwingen een overtime af. De Bruins hadden uiteindelijk twee verlengingen voor nodig om Colorado van zich af te houden.

De Bruins bleken niet de enige, want ook hoogvliegers Ohio State en Mississippi State weisten met moeite hun ‘makkelijke’ wedstrijden te winnen.