Cardinals-fan geeft Freese’s homerun-bal terug

Door

 

En weer een fraai staaltje van op-en-top (dan wel naief, oordeel zelf) supporterschap. Dave Huyette, de fan die de homerunbal waarmee David Freese de St. Louis Cardinals naar Game 7 van de World Series sloeg bemachtigde, heeft ’t kleinood teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. David Freese dus.

Huyette hoefde daarvoor geen geld. Hij toonde zich tevreden met een door Freese gesigneerde knuppel, en een andere knuppel waarop het complete Cards-team hun krabbel had achter gelaten.

Huyette liet nog wel even weten dat hij blij verrast was dat hij het na het er na het bemachtigen van de bal levend vanaf had gebracht. ,,Ik had verwacht half dood te worden geslagen.” Wel zei hij zich een tikje te generen voor zijn maat, die uitgerekend een shirt van aartsrivaal Chicago Cubs had aangetrokken.

Voor wie Game 6 tussen de St Louis Cardinals en de Texas Rangers gemist heeft, of op onvergeeflijke wijze in slaap is gevallen, hieronder nog even de adembenemende hoogtepunten van de wedstrijd. Game 7 is vannacht, opnieuw in Busch Stadium in St Louis.

 

 

Ook leuk om te lezen