Bryant en Lynch volgende arrestanten

Door

En nog maar eens een voorbeeld van twee NFL spelers die zich tijdens het offseason niet weten te gedragen, na eerder Adrian Peterson en Elvis Dumervil. Dit keer betreft het Cowboys receiver Dez Bryant en Seahawks running back Marshawn Lynch.

Bryant, de eerste selectie van de Cowboys in de draft in 2010, melde zich maandag vrijwillig op het politiebureau nadat er een arrestatiebevel voor hem was vrijgegeven door de politie van Desoto, een buitenwijk van Dallas. Agenten werden afgelopen zaterdag al naar de woning van de Cowboy gestuurd nadat een discussie met zijn halfbroer uit de hand zou zijn gelopen. Bryant’s eigen moeder belde uiteindelijk de politie.

Een opname van het telefoongesprek tussen Angela Bryant en de politie is inmiddels verschijnen en hier te beluisteren.

“Ik kan hem me dit niet meer aan laten doen. Ik ben moe. Ik maak er vandaag een einde aan” aldus de moeder van de wide receiver. In het telefoongesprek verklaart ze dat haar zoon haar in het gezicht zou hebben geslagen, aan het haar zou hebben getrokken en haar kleding kapot gescheurd zou hebben.

Het is niet de eerste keer dat Bryant in aanraking komt met de politie. Afgelopen januari werd hij ook al kortstondig vastgehouden door de politie na een ruzie in een nachtclub. Toen werd hij echter niet gearresteerd. Op maandag maakte Bryant de benodigde $1500 borg over. De maximale straf voor huiselijk geweld in Texas is één jaar gevangenisstraf.

Lynch

Waar Bryant zichzelf nog bij het politiebureau meldde, werd Lynch op heterdaad betrapt. Hij zat zaterdagavond beschonken achter het stuur. De dienstdoende politie rekende hem in, nam hem mee naar een dichtbijzijnde gevangenis waar hij officieel werd aangeklaagd en lieten hem vervolgens weer gaan.

Evenals voor Bryant is het voor Lynch niet de eerste keer dat hij in de problemen komt. In 2008, toen Lynch nog voor de Buffalo Bills uitkwam, reed hij door nadat hij om half vier ’s nachts met zijn auto een voetganger raakte. Het kostte hem zijn rijbewijs. Een jaar later werd hij drie wedstrijden door de NFL geschorst nadat hij werd gearresteerd voor illegaal wapenbezit.

Foto: gettyimages

Ook leuk om te lezen