Bruins laat langs Sabres, Flyers na overtime langs Capitals

Door

Boston Bruins v Buffalo Sabres

De Boston Bruins moesten gister aantreden tegen de laag gerankte Buffalo Sabres. In Buffalo bleef de brilstand lang op het bord staan, maar de Bruins wisten uiteindelijk toch de zege binnen te halen: 2-0.

Krejci

De Sabres kwamen beter uit de startblokken dan de Bruins en waren als eerste dicht bij de openingsteffer; Bruins goalie Khudobin leek in de fout te gaan maar herstelde op het laatste moment. Kort daarna waren het weer de Sabres die voor gevaar zorgden, maar opnieuw stond Khudobin in de weg.

De tweede periode bleef ook doelpuntloos, maar er waren kansen over en weer. De Bruins creëerden een aantal mogelijkheden, maar het waren de Sabres met het overwicht in de wedstrijd. Khudobin blonk uit in de tweede periode; zonder hem zouden de Bruins tegen een achterstand hebben aangekeken.

Pas met 7:06 te spelen werd de ban gebroken; David Krejci wist de puck achter de uitstekend keepende Ryan Miller te krijgen. Niet veel later wist Nathan Horton van dichtbij binnen te werken op aangeven van David Krejci en stond de 2-0 op het scorebord.

De andere wedstrijd in de Eastern Conference was een stuk rijker aan doelpunten. Na reguliere speeltijd stond het 4-4, maar de Philadelphia Flyers gingen uiteindelijk met de zege aan de haal. Ruslan Fedotenko maakte de winnende treffer in overtime.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen