Broncos zetten 49ers met gemak aan de kant

Door

Cowboys - Giants

Voorafgaand aan de wedstrijd was er maar één vraag: Ging Peyton Manning het record van Brett Favre breken. Hij had drie touchdowns nodig om dit te bereiken, en na zeven minuten had hij de eerste touchdown al te pakken, een drie yard pass naar Emmanuel Sanders.

Zes minuten later was het Wes Welker die nummer 508 ving en Peyton op gelijke hoogte bracht met Favre.

Peyton Manning ging gewoon door en in het tweede kwart bracht hij de score op 21-3 door een pass van acht yards naar Demaryius Thomas. Met deze pass pakte Manning het record voor het aantal passing touchdowns.

Vlak voor rust deed Colin Kaepernick nog wat terug door een touchdown te gooien naar Stevie Johnson met elf seconden te gaan in de eerste helft. De ruststand was 21-10 in het voordeel van de Broncos.

In het derde kwart ging Manning gewoon door. Na iets meer dan drie minuten passte hij een touchdown voor 40 yards naar Demaryius Thomas. Manning eindigde met 318 yards en vier touchdowns. Thomas was goed voor 171 yards en twee touchdowns.

Na twee touchdowns van Broncos running back Ronnie Hillman en een aantal blessures in de offensive line van de 49ers werd Colin Kaepernick er uit gehaald en kwam de voormalige Jaguar Blaine Gabbert in de wedstrijd. Hij kon zelfs nog wat toevoegen door de eerste touchdown catch in de carrière van wide receiver Bruce Ellington op te zetten met één minuut te gaan in de wedstrijd. De Broncos wonnen de wedstrijd met een eindstand van 42-17.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen