Broncos vernederen Skins in vierde kwart

Door

Washington Redskins v Denver Broncos

Washington Redskins @ Denver Broncos 21-45

Lange tijd leek het er op dat hoofdcoach Mike Shanahan met de Washington Redskins op weg was naar een stunt op bezoek bij zijn oude werkgever, de Denver Broncos. Peyton Manning en de Broncos speelden drie kwarten lang slordig en keken in het derde kwart tegen zelfs een 21-7 achterstand aan. Ze herpakten zich echter en met 38 onbeantwoorde punten maakten ze aan alle illusies van de Redskins een abrupt einde, 45-21.

Manning leek zichzelf niet helemaal te zijn in de pocket. Hij verloor een fumble vlak voor rust en gooide een pick in de handen van DeAngelo Hall er vlak na. Hall liep de bal prompt terug voor een touchdown. Uiteindelijk eindigde Manning de wedstrijd met 30 completions uit 44 pogingen, 354 yards en vier touchdowns maar ook drie interceptions.

Robert Griffin III moest aan de andere kant de strijd in het vierde kwart geblesseerd staken. Hij bleef steken op 132 yards, één touchdown en twee interceptions. Met een kwetsuur aan zijn linkerknie stond hij aan de zijlijn terwijl backup quarterback Kirk Cousins de wedstrijd afmaakte. Cousins kwam tot 48 yards en twee interceptions, maar toen was de wedstrijd al beslist.

New York Jets @ Cincinnati Bengals 9-49

De New York Jets hadden een kansloze middag in Cincinnati. De Bengals lieten niks heel van de Jets en stuurden ze met een 9-49 oorwassing terug naar New York. Grote man aan Bengals-zijde was receiver Marvin Jones met vier touchdowns. Andy Dalton gooide 325 yards, vijf touchdowns en een interceptie. Jets QB Geno Smith gooide 159 yards en twee pick sixes alvorens hij werd vervangen door Matt Simms die weinig meer kon uitrichten.

Pittsburgh Steelers @ Oakland Raiders 18-21

Oakland besliste de wedstrijd al in de eerste helft. Raiders quarterback Terrelle Pryor begon de wedstrijd met een 93 yard rush voor een touchdown. Na twee kwarten was de stand 21-3 en hoewel de Steelers in het vierde kwart nog vijftien punten scoorden zat een comeback er nooit echt meer in.

Atlanta Falcons @ Arizona Cardinals 13-27

Voor de Falcons lijkt een herhaling van het succesvolle vorige seizoen verder weg dan ooit. Op bezoek bij de Arizona Cardinals hadden ze geen antwoord op het spel van de thuisploeg. Matt Ryan, die de Falcons vorig jaar nog naar de NFC Championship game loodste, kwam niet verder dan één touchdown en gooide maar liefst vier interceptions. Opvallendste man bij de Cardinals was Andre Ellington met een touchdown run van tachtig yards.

Foto: Getty Images

3 Reacties
 1. Brugera 8 jaar ago

  Vraag. Wat is een interessantere / leukere late afternoon game om naar te kijken in Week 10?

  Panthers @ 49ers of Broncos @ Chargers

  Alvast bedankt voor jullie pick.

 2. Justin Kevenaar 8 jaar ago

  Ik zou zelf voor Broncos @ Chargers kiezen, Chargers kunnen ook een hoop punten op het scorebord zetten en kunnen het Denver weleens moeilijk gaan maken als ze in goede doen zijn. Carolina @ San Fran wordt denk ik eerder een verdedigende strijd, dus het is maar wat je leuker vindt, veel offense of veel defense;)

 3. Darch 8 jaar ago

  Om het even. Hebben beide de potentie van een topwedstrijd,

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen