Britt gearresteerd daags na rechtbank-afspraak

Door

Ray Lewis had het al voorspeld: de lockout zou wel eens een verhoging in de criminaliteit ten gevolge kunnen hebben. Lewis voorspelling werd afgedaan als onzin, maar Kenny Britt lijkt zijn best te doen om het gelijk van de linebacker van de Ravens te bewijzen.

Afgelopen dinsdag moest Kenny Britt voor de rechter verschijnen voor een aantal verkeersovertredingen. De talentvolle wide receiver van de Tennessee Titans kwam in april herhaaldelijk in aanraking met de politie nadat hij een verkeersovertreding pleegde en vervolgens niet stopte voor een politieauto. Daarnaast verzamelde de Titan, die niet aanwezig was bij de horing, in het afgelopen jaar nog een paar verkeersboetes.

Woensdag, daags nadat zijn zaak voorkwam, werd Britt wéér gearresteerd. Bij een aanhouding in New Jersey, waarbij politie de geur van marihuana meende te ruiken, verzette Britt zich hevig. Volgens het politierapport probeerde Britt zich te ontdoen van het bewijs, waarna hij naar de grond werd geworsteld en werd gearresteerd. Hij moet zodoende 16 juni wéér voorkomen. Als hij schuldig bevonden wordt ziet de voormalige Rutgers receiver een celstraf tegenmoet.

Tijdens het vorig seizoen werden spelers die in aanraking kwamen met de wet zwaar gestraft door Roger Goodell. Britt werd al eens door voormalig Titans coach Jeff Fischer een kwart langs de kant gehouden. Dankzij de lockout is het echter maar de vraag of Goodell maatregelen kan en zal nemen tegen Britt.

Foto: hawkeyebeat.com

Ook leuk om te lezen