Blues na shootout langs Predators

Door

Na de 6-0 uitbarsting tegen de Detroit Red Wings hebben de St. Louis Blues opnieuw een divisioneel onderonsje overwonnen. In Nashville moesten de Predators in de shootout hun meerdere erkennen in de Blues.

St Louis Blues v Nashville Predators

Tarasenko

Tegen de Red Wings liet Vladimir Tarasenko met twee doelpunten al zien een waardevolle toevoeging te zijn voor de St. Louis Blues en dat bevestigde hij tegen de Predators opnieuw. Met 1 doelpunt en twee assists was hij betrokken bij alle doelpunten van de Blues. Aan de overzijde kon Patrick Hornqvist dezelfde cijfers overleggen en dus was er een verlenging nodig.

In de shootout bleven de Blues foutloos. TJ Oshie en Alexender Steen scoorden, terwijl de Predators het net niet wisten te vinden.

Ducks productief

De Anaheim Ducks boekten een 5-4 uitzege tegen de Calgary Flames. De Ducks, voor wie Daniel Winnik en Ryan Getzlaf tweemaal scoorden, zijn met 12 doelpunten in twee wedstrijden uiterst productief. De Detroit Red Wings boekten hun eerste zege na een shoot-out. Rookie Daniel Brunner maakte de wedstrijd tegen de Blue Jackets in de vierde shootronde uiterst fraai af. Lichtpunt voor Columbus was het toeschouwersaantal; 19.206, een recordaantal voor een wedstrijd in het reguliere seizoen in de geschiedenis van de Blue Jackets.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen