Bledsoe ontevreden over aanbieding Suns

Door

Dallas Mavericks v Phoenix Suns

De Phoenix Suns hopen ook komend seizoen te beschikken over Eric Bledsoe. De revelatie van vorig seizoen is momenteel in onderhandeling met de Suns over een contractverlenging. Maar momenteel ligt het verschil tussen vraag en aanbod nog ver uit elkaar, aldus een iets wat geïrriteerde Bledsoe. In zijn ogen is het geboden salaris te weinig. “Niet dat ik uit ben op geld, maar het is een teken van waardering”, aldus Bledsoe.

 Kapers op de kust voor Bledsoe:
Mochten de onderhandelingen tussen Phoenix en Bledsoe op niets uitlopen, dan zouden er diverse teams interesse hebben om Bledsoe over te nemen. De Milwaukee Bucks en de Utah Jazz zouden de belangrijkste gegadigden zijn om Bledsoe te contracteren. Zijn agent had al in een eerder stadium Bledsoe aangeboden bij de Cleveland Cavaliers, Dallas Mavericks, Los Angeles Lakers en de Chicago Bulls.

http://youtu.be/VohhomZgwMw

Bledsoe wil waardering:
Het afgelopen seizoen speelde Bledsoe voor de Phoenix Suns, daarvoor kwam hij uit voor de Los Angeles Clippers. Bij de Clippers wist hij een goede indruk te maken, en stond hij te boek als groot talent. Omdat de concurrentie bij Lob City te groot was, koos hij in 2013 voor de Suns.

In zijn debuutjaar bij de Suns was Bledsoe één van de smaakmakers, bij de attractief spelende team van coach Jeff Hornacek. Je zou verwachten dat de Suns er alles aan doen om Bledsoe te behouden. Maar de afgelopen periode kwam er een wirwar aan guards binnen wandelen bij de Suns. Het draften van Tyler Ennis en de komst van Isaiah Thomas, zorgt nou niet bepaald voor veel vertrouwen.

Mogelijk zijn de Suns zich aan het voorbereiden op een vertrek van Bledsoe. De 24-jarige guard is zelf ook al aan het rondkijken, en heeft zijn agent de opdracht gegeven te praten met andere teams. Of het huwelijk tussen Bledsoe en de Suns nog goed komt is nog maar de vraag. Willen de Suns Bledsoe behouden, dan moet men met een betere contract aanbieding komen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen