NBA Update: Double Lance cam, Stuckey naar Pacers

Door

Chicago Bulls v Indiana Pacers

Lees hier de vorige NBA Update

Double Lance cam
San Antonio Spurs werden de kampioen in de NBA, ze wonnen van de Miami Heat in de finale, maar waar iedereen toch heel lang over nagesproken heeft was het gedrag van Lance Stephenson. In de wedstrijden tussen de Heat en de Indiana Pacers haalde ‘Born Ready’ alles uit de kast om LeBron James uit het spel te halen. In game 6 had de inmiddels speler van de Charlotte Hornets (meer daarover lees je hier) zijn finest hour. Hij blies in het oor van James. Op de ESPY’s werd daar nog even bij stil gestaan. Op dit jaarlijkse evenement van ESPN was het rapper Drake die in het oor van Stephenson blies en vervolgens samen met hem een ander slachtoffer vond.

Ivan Johnson uit Summer League game gestuurd
De Summer League van Ivan Johnson zal er een zijn die hij niet snel vergeet. Tijdens de wedstrijd tussen de Charlotte Hornets en Dallas Mavericks kon hij in het vierde kwart vertrekken. In te grove bewoordingen liet hij de scheidsrechters merken het niet eens te zijn met hun beslissing. En met nog 7.56 min te gaan op de klok in het vierde kwart kon hij vertrekken. Luister hieronder wat Johnson de scheidsrechter toe wierp (iets met het woord   moeder er in).

Rodney Stuckey verkast naar Indiana

Nadat de Indiana Pacers afscheid namen van hun blaasgrage Lance Stephenson konden ze ook direct een nieuwe speler verwelkomen. De Pacers zijn met Rodney Stuckey een eenjarige deal overeengekomen.

Stuckey heeft de vorige zeven jaar bij de Detroit Pistons gespeeld. Afgelopen seizoen kwam hij tot 13.9 punten gemiddeld per wedstrijd. Wel is zijn driepunter de afgelopen twee seizoenen teruggelopen. Afgelopen seizoen kwam Stuckey niet verder dan 27% van achter de driepuntslijn.

Ed Davis wordt een Laker

De Los Angeles Lakers zijn met Ed Davis een tweejarig contract overeengekomen. In die twee jaar zal de forward 2 miljoen verdienen.

De Lakers worden voor de 25-jarige Davis al zijn derde club in vier jaar. Het afgelopen seizoen kwam hij in actie voor de Memphis Grizzlies, maar was hij voornamelijk stand in voor Zach Randolph. Nadat diezelfde Randolph bijtekende was er voor Davis weinig plek meer en sloegen de Lakers toe. Vanwege de optie in zijn contract kan het voor de Lakers een vrij goedkope deal zijn. Mocht het niet goed uitvallen heeft het ze weinig gekost en mocht Davis wel doorbreken bij de Lakers dan zullen ze nog wel eens terugdenken aan het feit dat ze hem voor relatief weinig geld konden oppikken.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Bahadir 8 jaar ago

    Haha, geweldig staaltje presenteren van Drake. Leuk om te zien!

    Ik heb zelf ook nog een paar clips van de ESPY Awards gevonden die het bekijken waard zijn.

    Wat te denken van de reactie van Blake Griffin: http://m.youtube.com/watch?v=lpv9rTF2QaE

    En had ik al gezegd dat Drake gevoel voor humor heeft? http://m.youtube.com/watch?v=LJxX_sya3eQ

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen